Industria Alimentaria
Castellano  /  Valencià  /  English  /  Français  /  Deutsch  /  Pусский
La empresa Rubén Gandía e Hijos S.l. es ubicada a Espanya, al interior de la província d'Alacant.

Des-de l'any 1980 ens dediquem a la fabricació y comercialització de fils per a diferents sectors productius. A l'actualitat, un dels nostres principals pilars de negoci, es la fabricació de fils especials per a la industria alimentaria.

Tota la producció es realitza a la nostra planta industrial, equipada amb les últimes tecnologies en maquinaria i regida per les mes estrictes normes de seguretat e higiene segons marca la legislació Espanyola i Europea. El sistema de fabricació i qualitat dels nostres productes es certificar per les normes ISO 9001:2008. Totes les matèries primes emprades als nostres productes son certificats des-de el origen amb el sistema Oeko-Tex (control de substancies nocives), assegurant així una major qualitat des-de l'inici de la producció. A tot açò hi ha que afegir els anàlisis de certificació per al ús dels nostres fils, acreditats per laboratoris homologats per les autoritats sanitàries Europees.

El fil especial per a bolsetes de infusions, es desenvolupa en estreta col•laboració amb els fabricants mes importants de maquinaria d'envasat, d'aquesta manera assegurem una total fiabilitat dels nostres fils, en el procés productiu dels nostres clients.
ISO 9001 - System Certification


Oeko-Tex Standard 100


BRC/IOP - Product Certification


Garantía HALAL


Rubèn Gandía Hilados

Pol. Ind. Santiago Payá
C/Guzmanes, 3
03802 Alcoy(Alicante)
España

Telf. +34 965 524 150
Fax. +34 965 524 430
info@rubengandia.com